Notícies

Finalitza el Casal d’Estiu 2018

Aquest any, una vegada més, el Casal d’Estiu s’ha pogut dur a terme en la millor companyia.

dav

Hem après una gran varietat de tècniques, des de la pintura a l’oli fins al pastel, passant per les ceres, els llapis de colors i la pintura acrílica entre d’altres. També hem sortit al carrer, a dibuixar “au plein air“, igual que van atrevir-se els primers impressionistes a principis del s. XIX. Però no només això, sinó que hem editat els nostres propis còmics i decorat les nostres samarretes. Hem dibuixat fins a dir prou desenvolupant i millorant les nostres aptituds artístiques. I molt més, perquè no hem parat.

I sobretot, hem gaudit. Fent nous amics, reforçant amistats, jugant a pilota, explicant-nos la vida, corrent per pillar-nos uns a altres fins a no poder més, i tantes i tantes coses! Així que no ens queda cap tipus de dubte, ho hem passat genial.

img_20180720_182123.jpg

Bon estiu, esperem que gaudiu molt de les vacances. Ens veiem al Setembre!

Anuncios

Mostra Pedagògica 2018

Avui hem gaudit d’un gran matí a la plaça d’Anselm Clavé, en la tercera edició de la Mostra Pedagògica.

Entre les activitats que oferien les diverses entitats educatives, nosaltres hem omplert de color els rostres dels infants amb un taller de maquillatge.

A més a més, hem pogut apropar-nos més a la ciutadania donant informació sobre les activitats que oferim.

sdrsdrdav

Oberta la preinscripció per al Casal d’Estiu 2018

Ja estem preparant el proper Casal d’Estiu i en tenim moltes ganes de que arribi. És per això que ja és oberta la preinscripció pel casal d’aquest any.

Abarcarem des del 25 de Juny fins al 27 de Juliol de 2018. L’horari serà l’habitual, de 9h a 14h i de Dilluns a Divendres.

Treballarem aspectes molt diversos alhora que gaudim tots junts d’un inici de vacances. Combinarem l’aprenentatge de diferents tècniques com l’oli, les ceres, els pastels o els acrílics, entre d’altres. Però també treballarem una gran varietat de manualitats, sense oblidar de continuar fent una mirada a l’història de l’art.

Exposició fi de curs 2017

DEL 25 DE MAIG AL 3 DE JUNY DE 2017

El pròxim 25 de Maig exposarem els treballs dels nostres alumnes a la Masia de Can Feliu. Veurem pintures, dibuixos i escultures dutes a terme al llarg d’aquest curs.

L’inauguració es farà a les 19:30h i estarà acompanyada d’un vernissage per a tothom qui vulgui passar-se.

L’exposició serà a la Masia fins al 3 de Juny, oberta gratuïtament per aquells que no puguin asistir a l’inauguració.